· 

The Modernday Hippie Tattoo

Wij vinden tatoeages een echte kunstvorm. Body art, een huid als canvas, een fascinerende kunstvorm die zijn wortels heeft in de oudheid. Een vakmanschap die misschien niet iedereen aanspreekt, maar absoluut veel meer is dan alleen een plaatje. 

Het cliché dat tatoeages alleen voor zeelui- of niet overal geaccepteerd worden, is ondertussen dan ook zwaar achterhaald. Gelukkig!

Amy Kuyper aka The Moderday Hippie Tattoo is een professionele tattoo artiest met een unieke en verfijnde stijl. Haar fans zijn een groot liefhebber van haar elegante werk als lichaamskunst. 

Amy mixt in haar designs de traditionele style met een hippie touch. Het is zo mooi (needed this)!!! Absoluut next level en zit boordevol schoonheid. Het geeft je misschien zelfs een ander beeld dan die je van de tattoo wereld gewend bent. Amy's werk is namelijk heel toegankelijk en vrouwelijk.

Op het Instagram account van Amy is te zien dat haar getalenteerde werk razend populair is. Ze heeft duizenden volgers die allemaal op de hoogte willen blijven van haar tattoo skills.

Wauw, wauw, wauw. Ultra dunne lijntjes en stipjes. Alsof het met een scherp potlood is getekend. En dat is ook precies waar haar toffe job in eerste instantie mee is begonnen. De liefde voor tekenen... En daaruit bleek steeds meer een tattoo artist in Amy te schuilen. Haar gedetailleerde tekeningen werden steeds strakker en grootser. 

 

"In het tatoeëren heb ik een manier gevonden om elke dag mijn creativiteit kwijt te kunnen en met mijn favoriete activiteit tekenen bezig te kunnen zijn. Het geeft me de vrijheid die ik nodig heb"

 

Geïnspireerd door televisie programma's als Ink Master kwam bij Amy steeds meer de droom om zelf te kunnen tatoeëren.

Ondertussen bleef ze haar artistieke vaardigheden ontwikkelen en kwam Nozem Tattoostudio op haar pad. Een warm bad waar ze afgelopen twee jaar is opgeleid door Wilco Scheve en collega's.

 

In deze periode is er voor Amy veel veranderd. 'Work hard, play hard' is écht voor deze talentvolle dame. Ze verhuisde voor haar droombaan van Hilversum naar Emmen. Maar ook van trillende lijntjes tot het kunnen zetten van een backpiece waar je u tegen zegt.   

De tatoeages van Amy zijn echt uit liefde ontstaan. Ze kan er haar hart in kwijt en elk ontwerp is uniek en persoonlijk. En daarbij ook een sieraad voor op de huid. 

 

"In de toekomst zou ik wel een eigen shop willen openen, maar voor nu heb ik bij Nozem Tattoo Studio een thuis gevonden met collega's die ik mijn familie mag noemen."

 

Wij vonden het fantastisch om het werk van Amy te ontdekken! De reden is natuurlijk niet moeilijk te raden. Look at this @the_moderndayhippie_tattoo