· 

Atelier Rêve

Inspiratie! Rêve is een duurzaam luxe concept waarbij elke mogelijke setting gecreëerd kan worden voor meerdere doeleinden.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan fotografie en styling. Het doel van Lis is om mensen te inspireren en een uniek perspectief te bieden op het gebruik van tweedehands spullen. De styling skills van Lis en haar prachtige daylight studio (in combinatie met preloved props) hadden ons. Het is echt fantastisch! De creatieve kracht ligt duidelijk in de integratie van vintage met modern design en zo een vertaalslag te maken naar een eigentijds beeld. Wij zijn onder de indruk van Lis talent en filosofie! Als je met Atelier Rêve werkt weet je waar je voor kiest... Geen plastic rommel, ballonnenbogen of iets nieuws kopen dat niet handgemaakt is.

 

"Dit betekent dat je soms moet bijstellen en je moet laten verrassen."

 

Duurzaam omdat er alleen gebruik wordt gemaakt van preloved en handmade met zoveel mogelijk natuurlijke materialen. 

Luxe omdat het zo wordt samengesteld dat het niet oogt als tweedehands en er echt een kwalitatieve selectie wordt gemaakt van merken, materialen en uitstraling in zowel vintage als modern.

Pepper pics
Pepper pics

"Met Atelier Rêve streef ik ernaar om met zoveel mogelijk mensen creatieve magie te creëren. Dit kan zijn door zelf de styling te verzorgen voor shoots of events, mijn ruimte en props.

Mijn focus ligt hierbij in het bijzonder bij vrouwelijke kunstenaars in allerlei verschillende disciplines. 

Rêve en de mensen die ik hierdoor ontmoet geven mij enorm veel inspiratie! Ik had nooit kunnen bedenken dat ik mijn dagen zou mogen vullen met creativiteit, mooie dingen, uit het hart werken en creëren… en dat naast mijn eigen huis in een van de gezelligste straatjes van Den Bosch."

Lis begon haar atelier/studio met het stylen van (kinder) slaapfeestjes. Een concept dat allang bestaat, maar ze in een ander concept wilde gieten. Weg van de standaard in ieder geval. Dat betekende voor haar het creëren van een andere wereld, een volledige beleving, maar dan wel met de luxe uitstraling van een filmset. 

En het blijft iedere keer fantastisch om het eindresultaat te zien!

 

Tweedehands was haar al van jongs af aan met de paplepel ingegoten. Haar moeder en oma waren namelijk dol op allerlei vlooienmarkten. Daardoor is Lis altijd preloved blijven kopen. 

Het liefst online, want struinen tussen spullen was nooit haar favoriete bezigheid.  

 

Een heerlijke daglicht studio ontstaan uit de passie voor styling! 

 

"In mijn studio neem ik je mee door allerlei tijdsbeelden. kleine sets met liefde samengesteld om zo de mooiste verhalen te kunnen vertellen.

 

Elke dag ben ik weer op zoek naar unieke items om te blijven inspireren en verrassen. Vintage parels, maar ook design om zo het gevoel van duurzame luxe en eigenheid vast te houden."

Lis - Fotocredits Petra Mwaro
Lis - Fotocredits Petra Mwaro

Get Inspired en check het Instagram account van Atelier Rêve.

 

Wij houden van styling, fotografie, preloved fashion en samenwerkingen vanuit een artistiek oogpunt.

In het prachtige daglicht studio van Lis komen al deze dingen op een fantastische manier samen!