· 

Sharon Overmars / JUNE 20

LIEFDE!!

 

Ik zal nooit genoeg krijgen bij het zien van Sharon Overmars schilderijen.

De magie zit het in artistieke portretten, en dat is precies wat het verbluffende werk van de kunstenares laat zien.

Haar kunst laat zien dat er geen regels en beperkingen in portret-schilderijen zijn. Alles voelt zo puur en verbonden. 

Onbevangen, een interessante kleurgebruiken die soms zelfs (onbewust) liefde en geborgenheid uitstralen. 

Daarom vind ik het werk van Sharon heel erg inspirerend. Behalve dat haar schilderijen prachtig zijn, ervaar ik namelijk een gevoel van liefde en artistiek talent!

Nogmaals; wat een inspirerende dame! Sharon is zo talentvol. Ze heeft niet alleen een geweldig gevoel voor compositie, maar ook voor kleur, design en styling. Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen op haar Instagram account, waar kunst en interieurstyling heel goed samengaan. 

Ik hou ook van haar enthousiasme van het maakproces en #behindthescenes. 

Ja, ja ja, ik weet bijna wel zeker dat jullie nu ook dol zijn op het werk van Sharon (aka JUNE 20) op Instagram). Ik volg haar al een poosje en schreef vorig jaar ook al een blog over haar kunst. Check deze link om de blog te lezen!

Op Instagram zag ik ook dat Sharon's werk heel erg lekker gaat! Een droom... Opgenomen en gedeeld in de collectie van het bekende platform en Instagram account Greenhouse Interiors

Wat een kans! Serieus jaloers en ik vroeg Sharon Overmars hoe deze kans op haar weg is gekomen, Ja, heel erg benieuwd!

Mijn vraag was aan Sharon: Hoe heb je het voor elkaar om met dit geweldige Greenhouse te mogen samenwerken? Vind ik heel inspirerend en ben heel nieuwsgierig. En vinden veel kunstenaars met mij waarschijnlijk ook heel interessant om te weten.  

Ik kreeg een mailtje terug! Hier is het antwoord van SHARON. Dankjewel!!

 

"Vorig jaar werd ik benaderd door Julia Green van Greenhouse Interiors.

Zij is een bekende styliste in Australië met haar online winkel Greenhouse Interiors, waar o.a. kunst, keramiek, textiel en andere interieurproducten te koop zijn van lokale en internationale kunstenaars en ontwerpers.

Zij had een post van mij op instagram gezien, waarin ze een schilderij van mij had gekocht voor haar interieur, en mij had getagged.

Dat ze mij zou contacten had ik nooit verwacht!

Greenhouse fungeert als een agent voor mij en met hun bereik van o.a. een kwart miljoen volgers op insta, geeft dit mij veel meer mogelijkheden om mijn werk te verkopen.

Na veel heen en weer gemaild met Australië en een lange zoektocht naar iemand die mijn werk goed kon inscannen voor de art prints, stuurde ik zomer, vorig jaar mijn eerste 'batch' schilderijen in een koker naar Australia. Vrijwel de hele collectie was in een maand uitverkocht en de art prints zijn dus nog steeds verkrijgbaar.

Mijn ervaring met de Australiërs is dat ze super optimistisch zijn. Ze zien niet zoveel beren op de weg en zijn heel supportive. Als kunstenaar geeft het zo'n boost als iemand zo committed is om je te helpen je werk bekendheid te geven. Dat is soms best lastig als beginnend kunstenaar met 2500 volgers op Instagram."

Check vooral even de eigen website van Sharon (waar je ook haar kunst kunt bestellen).

Whoah! Werkelijk een prachtige site!