Caressa Hesselmann

In collabration with Mother Earth

 

"In mijn werk als kunstenaar, kristalgenezer en Reikimaster maak ik contact met de kristallen en werk ik in diepe samenwerking met hen, met moeder aarde, om kunst en genezing voor de ziel te creëren. Hun wijsheid is verweven in alles wat ik doe.

Ik geloof dat we allemaal een ‘taal’ spreken, de taal van de sterren bijvoorbeeld, of het lichaam, planten, en mijn taal is dus de taal van kristallen.

Ze spreken me aan in mijn dromen, ze begeleiden me op mijn pad en zijn de beste samenwerkingspartners die ik me ooit had kunnen wensen."

Het is duidelijk dat ik het werk van Caressa Hesselmann (aka With Caressa) moet laten zien.

Haar magische kunst is echt een ervaring als je ernaar kijkt.

De schoonheid van de kristallen, kleuren en vormen... Caressa's talent voor het combineren van edelstenen is mega en goed voelbaar. Het spel van afgestemde energie die krachtig overkomt.

Kristal grids gecreëerd uit eigen intuïtie als helper en healer. Stenen die een verhaal vertellen, artistiek, puur, en subtiel. 

Met haar kennis als kristalgenezer en Reikimaster is het Caressa dan ook op het lijf geschreven om dat wat de aarde aanbiedt om te turnen in unieke kunst. Samen versterken ze elkaar.

Ja, het is absoluut wonderschoon, om in te lijsten en heel snel aan de muur te hangen!

"Door de edelstenen samen te plaatsen in een 'grid' versterken ze elkaars krachten, waardoor de crystal grids heel sterk een bepaalde energie in een ruimte kunnen neerzetten.

Ik maak crystals grid kunstwerken die óf een bepaalde energie in een ruimte brengen óf, wat ik het meeste maak, is een crystal grid afgestemd op iemands ziel.

In dit laatste geval weerspiegelen de edelstenen de energie van iemand in de puurste essentie. Dit is vaak een prachtige reminder om aan de muur te hebben en die veel kracht kan geven in het bewandelen van je pad.

Traditioneel gezien ligt een crystal grid vaak op een heilige geometrische vorm, maar ik vond het vanaf het eerste moment veel fijner om de edelstenen zelf hun eigen vormen te laten vinden.

In deze figuren zit dan ook nog een extra laag van betekenis."

 

Kijk voor het meest recente werk op het inspirerende Instagram account van Caressa.

Of neem een kijkje op haar site om meer van Caressa's werk te weten te komen (ze geeft ook workshops)!

 

ps. Caressa was zo lief om een aantal kunstwerken uit te zoeken voor in de Kunst Boutique.

Zo bijzonder en mooi! Nu beschikbaar (te koop).

Photography by Liselore Stap