Lieke Romeijn

Zoveel moois! Ik vond het fantastische werk van Lieke Romeijn op Instagram en ik hou van al haar kunst!

Het is fantastisch hoe veelzijdig de kunstenares is en haar werk is zo artistiek en goed!

Lieke is een creatief talent en begon op haar dertiende levensjaar al met fotograferen.

Jarenlang hield ze zich alleen bezig met fotografie en later studeerde ze aan de Kunstacademie in Breda om zichzelf als kunstenaar verder te ontwikkelen. 

Ja, er zijn zoveel geweldige dingen die Lieke doet, en ik kan niet wachten om meer te delen.

Lieke Portret
Lieke Portret

"Sinds een paar jaar richt ik mij ook op andere dingen, waaronder schilderen, keramiek, weven, voeding en eigenlijk nog veel meer. Het allerfijnst en allerbelangrijkst vind ik om met mijn handen te kunnen werken.

Dan gaat het allemaal vanzelf. Ik vind het heel fijn om bezig te zijn met al deze verschillende dingen en hierin toch een lijn te zien en te voelen. Natuur is het belangrijkste onderwerp in mijn werk.

Wanneer ik fotografeer vind dit dan ook altijd buiten in de natuur plaats. Als ik schilder komen er vaak dieren aan bod als onderwerp. Mijn taartjes maak en versier ik met enkel natuurlijke ingrediënten.

Weven gebeurt natuurlijk met de vacht van een schaap. Bij keramiek is de klei het natuurlijke materiaal.

Kleur is erg belangrijk in mijn werk. Al mijn keuzes worden eigenlijk intuïtief gemaakt. Dat is waarschijnlijk ook waardoor er een duidelijke lijn zichtbaar is in alle verschillende werkjes die ik maak. Omdat het allemaal uit mijn hart voortkomt.

Ik portretteer graag mensen met mijn camera en vind puurheid erg belangrijk. Een natuurlijke uitstraling vind ik mooi om te vangen."

 

Ja! Kijk hieronder naar meer moois die Lieke creëert!

Het is duidelijk dat ik haar werk moest delen. 

Waanzinnig geweldig! Een kijkje in haar artistieke wereld vol kleur en puurheid.


De kleuren van de natuur... Dit is echt betoverend!

Alles in Lieke's handen wordt kunst. Zulke mooie eetbare creaties. Mmm!

En heb je de familie lepels/servies ook gezien? Oh, oh, prachtig handwerk (magical hands).

Tot slot wil ik graag nog een aantal portretten van Lieke laten zien, omdat het zo beeldschoon is.

Black and white

Lotte
Lotte
Sophie
Sophie
Eline
Eline

Color

Dorien
Dorien
Lynn and Mia
Lynn and Mia
Rosanne
Rosanne

Het Instagram account van Lieke is een fijne inspiratiebron waar het leven een beetje stil staat.

Juweeltjes van natuurlijke schoonheid, totaal uniek werk.

Kijk voor meer moois en informatie op de site/Instagram van Lieke.