Lisa de Vries

De prachtige kunstwerken van Lisa de Vries zijn speelse combinaties van geometrische en organische vormen.

Ik ben dol op abstracte kunst en het werk van Lisa sprak me direct aan. 

Harde kleuren zoals zwart en wit worden gecombineerd met een zacht kleuren palet en haar werk wordt steeds mooier.

Sinds kort maakt de kunstenares ook werken met veel structuur.

Keramische schilderijen die rust uitstralen, zo minimalistisch en geweldig!

Oh, ik hoop dat Lisa nog veel meer van deze structured werken gaat maken, want ze zitten boordevol artistieke schoonheid.

De rustgevende structuren geven me een gevoel waar ik heel gelukkig van word en ook de close-ups van Lisa's kunstwerken kan ik eindeloos naar kijken.

 

"Ik ben altijd op zoek naar de juiste balans in kleuren en vormen om een bepaald gevoel over te brengen. Mijn grootste inspiratiebron is de natuur, en ik probeer de natuur in mijn kunst te vertalen naar vormen en kleuren.

Ook interieur en design spelen een grote rol in mijn leven en inspireren mij enorm om bepaalde vormen op papier te zetten.

In mijn nieuwe doorlopende serie met structuur leg ik mijn gevoel (op dat moment) vast en maak ik wat ik op dat moment mooi vind.

Voel ik me rustig, is de kans groot dat het resultaat voor het oog ook erg rustig en kalmerend is.

Door het grove reliëf en de vormen die ik in het werk maak, kunnen er op verschillende momenten van de dag hele andere beelden ontstaan.

Zon van de zijkant zorgt voor veel schaduw en maakt het werk heel donker en zon van de voorkant laat het reliëf bijna verdwijnen."

 

Kijk voor nog meer moois en informatie op de site/Instagram van Lisa

Nogmaals prachtig!!