Marinde Molendijk

Ooo details!! Heel mooi!

Het ziet er zo heerlijk uit, om je tanden in te zetten!

Deze geweldige serie tompoucen is gemaakt met de impasto techniek, waarbij Marinde Molendijk de verf in dikke verflagen op het doek aanbrengt.

Daarbij zijn de kunstwerken iconisch-aantrekkelijk.

Mmm, het roze glazuur, hebberig!

Ik ben zo blij dat ik de kunst van Marinde heb gevonden.

Er is zoveel aan haar prachtige werk dat me gelukkig maakt! 

"Haar stijl omschrijft zich als kleurrijk, speels en vrij. Haar landschappen zijn plekken waar je in kan verdwalen. Mystieke, geheimzinnige plekjes geïnspireerd op de natuur van de Biesbosch. Thema’s als unicorns, oogverblindende cupcakes, tompoezen met overdadige lagen slagroom en verschillende ‘my little pony’ die regenbogen sterretjes uitkakken.

Molendijk denkt, droomt en ziet in neon en vertaalt dat naar heerlijke, ogenstrelende en (technisch) zeer goed geschilderde schilderijen die je soms letterlijk doen watertanden of in ieder geval je laten wegdromen in een andere wereld."

 

Kijk voor meer moois en informatie op de site/Instagram van Marinde.