Boris van de Grint

Dit zijn de prachtige olieverf schilderijen van Boris van de Grint.

De waarheid is dat ik zijn werk al eerder wilde delen.

Alleen zijn planning en overzicht nooit mijn sterkste punten geweest.

Uh... Ik denk dat ik verder niet hoef uit te leggen dat ik de afgelopen weken op zoek was naar een nieuw ritme en balans.

Mijn laptop gaf ik aan mijn kinderen, die vanuit huis de lessen volgen en mijn mail raakte een beetje in de vergetelheid.

Welnu, dat ga ik vandaag goedmaken, want deze schilderijen zijn zo mooi en verdienen het om gezien te worden. Zoveel mogelijk.

Volg Boris op Instagram, want zijn account is super inspirerend! 

Ik ben dol op zijn kleurgebruik (pastelkleuren!) en zijn 'opgefrommelde' schilderijen zijn in één woord: geweldig!!

Dit zijn de woorden van de kunstenaar zelf.

 

"Zolang als ik kan herinneren hebben olieverf schilderijen een grote aantrekkingskracht op mij. Vooral de manier hoe de oude meesters de warmte, het licht en de diepte konden weergeven zodat men als het ware in de olieverf kan kijken.

 

Na en lange zoektocht naar inspiratie ben ik mensen gaan portretteren. Ik probeer momenten te vangen in een wat dromerige sfeer en werk volgens het principe van de oude meesters met olieverf en pastel kleuren waardoor mijn werk er modern uitziet en een klassiek karakter heeft."

 

Kijk voor meer moois en informatie op de site van Boris.

Fijn weekend!